Google+ Riddick's Realm: Veselé bannery - Harry Potter

31 januára 2011

Veselé bannery - Harry Potter

Galéria vlastnoručne vyrobených bannerov, ktoré dnes už nepoužívam, ale chcem vám ich ukázať.
Dnes si dáme tie žartovné na tému Harry Potter.

Ako možno viete, Smeblogy poskytujú svojim používateľom možnosť základnej personalizácie - vo výbere farebnej schémy a zvoleného banneru v najvrchnejšej časti stránky. Niektorí blogeri tam nemajú nič (teraz už ani ja), iní použijú jeden z obrázkov, ktorí si môžu vybrať v administrácii. Šikovnejší si vložia ešte aj nejaký ten text (populárne sú latinské výroky;-), menej šikovným to občas dopadne tak, že text je nečitateľný alebo fotka zdeformovaná.
Ja som však vždy patrila medzi tých ešte šikovnejších ;-) Takže na svojom starom smeblogu (chcela som dodať "blahej pamäti", ale on ešte stále funguje) som si vytvárala bannery vlastné a striedala ich podľa chuti.
Síce nie v úplne špičkovej kvalite s Photoshopom, lebo ho nemám... ale zato mám taký fajnový free browser s jednoduchým editorom, čo sa volá XnView. Nahradil mi kedysi milované ACDSee a veľmi som si ho obľúbila.
Nemá síce žiadne extra funkcie, rezať a označovať sa dajú iba štvorcové tvary, ale... Ale! Ako ja hovorím, nie je umenie mať nadupaný program a urobiť v ňom priemerný obrázok (či stvoriť rovno photoshop disaster). To pravé umenie spočíva vo vyžmýkaní a plnom využití skromných možností jednoduchého softvéru. To mi ide celkom dobre ;-)

A tak som vymýšľala, strihala, skúšala rôzne efekty a vyrábala si pekné, romantické i vtipné bannery vlastnej výroby. Museli spĺňať presné podmienky pokiaľ ide o rozmery obrázka a veľkosť v kilobajtoch (preto tá znížená kvalita).
Tie najlepšie vám postupne ukážem :-)





Ako vidíte, popkultúrnym odkazom na iné filmy sa nedá vyhnúť, to by bola škoda :-)
Teraz ešte malá odvolávka na Star Wars:



Tak ako, páčili? Nabudúce si dáme Pána prsteňov... alebo Hviezdne vojny, Indianu Jonesa... aj z každého rohu trohu :-)

Súvisiace dôkazy mojej kreativity a zmyslu pre humor:

6 komentárov:

  1. "Here come the men in black" muhahaha toto rulez :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

      Odstrániť
  2. Moody je na také to "čo čumíš?" ideálny. Čiže k prvému - palec hore :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vítam nového čitateľa a dodám len toľko, že sa to netýka iba Moodyho, ale všetkých. Toto sú proste parádne fotečky, ktoré keď zbadám, často mi napadajú takéto titulky, čo by sa k nim hodili :-D A budú ešte lepšie, napr. z Pána Prsteňov ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pána Prsteňov ja veľmo rád. Tak sem s ním!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).