Google+ Riddick's Realm: Dialógy o fantastike - reštart!

28 apríla 2009

Dialógy o fantastike - reštart!

Dialógy o fantastike, ktorými som čitateľov obšťastňovala na smeblogu, sa vracajú do virtuálneho sveta...


Nakoniec som sa rozhodla, že ich neponúknem inému webu a zostanú pekne doma, v Riddickovej ríši. No veď s tou čítanosťou to nejako poriešime, verím, že svoju cestu a svojich čitateľov si časom dokážem nájsť aj bez veľkého dozerajúceho brata :-) Zaujímavý obsah tu určite chýbať nebude.

Zajtra vyjde v poradí už deviaty dialóg... s
Martinom Králikom alias Rogerom. Mnohí ho určite poznáte ako prednášajúceho na conoch, komentujúceho na internete, najnovšie aj zakladateľa skupiny Slovak science fiction & fantasy na Facebooku, ktorá už má 116 členov, a tak ďalej. Čomu ďalšiemu sa venoval počas rokov strávených v slovenskom fandome a čo ho zamestnáva i baví dnes, sa dozviete z jeho odpovedí na moje zvedavé a občas i drzé otázky ;-)

Mimochodom, tých prvých osem dialógov nájdete samozrejme
TU.

1 komentár:

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).