Google+ Riddick's Realm: Tipy na trhače bránice

21 mája 2009

Tipy na trhače bránice

Každý z nás má stránky, na ktoré si zájde, keď má chuť sa pobaviť. Pestovať túto aktivitu je vhodnejšie po skončení pracovnej doby, kedy sa človek môže poriadne od srdca zarehotať...


(linky sú v nadpisoch;-)


Halbotove haluze

to je stálica. Preklikávaním na previous message sa dá ísť donekonečna. Robím to už asi rok, vždy si potom hodím do záložiek, kde som skončila a pri ďalšej príležitosti pokračujem. Bodaj by nie, keď číslovanie postov je dnes niekde pri piatich tisícoch :-)
V podstate sú to pozbierané obrázky z mailov od dopisovateľov tohto večného zabávača. Nájdete tu všetko, od nevinných fotiek až po totál-brutál. Špeciálne sa bavím na vtipných paródiách na reklamy. Najlepšie na tom asi je, že nikdy neviete, čo vás na ďalšej strane prekvapí...


ROFLRazzi

Geniálny projekt, kde sú k dispozícii najrôznejšie fotečky pre užívateľov tak správne odtrhnutých z reťaze, ktorí k nim následne dopĺňajú vlastnoručne vymyslené výroky. Nájdem si kategóriu, na ktorú mám náladu, napr. Lol Celebs a potom klikám na [random], alebo kde sa mi páči. Sranda jak sviňa :-D
Keď si pri obrázku kliknete na "see all captions", uvidíte aj ďalšie varianty. Skvelé!

Dva za všetky:




Demotivačné postery

Poznáte tie kancelárske motivačné obrázky (aspoň pochybujem, že by si to dáky fanatik vycapil v byte, aj keď za veľkou mlákou je všetko možné), kde je úchvatne krásna fotografia napr. morských vĺn na čiernom pozadí v rámiku a pod tým nejaká múdra veta. Toto je presne niečo na ten štýl, ibaže s trochu iným druhom múdrostí :-)
Tento "demotivačný poster" ma fakt dostal:


Invázia Kitlerov
Mačky, ktoré vyzerajú ako Hitler, volajú ich Kitleri. Čo na to treba? No, hlavne tie správne fúziky, ale dôveryhodnosť zvyšuje aj správny výraz zvieracej tváričky, prípadne nejaká tá ofinka... Niet sa potom čo čudovať, keď viacerí dostali od páničkov meno Adolf :-)
Predávajú dokonca vlastné tričká s vtipným odkazom na Tretiu ríšu aj hajlujúcou mačičkou. Kto by odolal?
Malý Zorro sa učí hajlovať :-D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).