Google+ Riddick's Realm: Utekajte sa pozrieť...

10 júna 2009

Utekajte sa pozrieť...

...na môj nový blog - akúsi nadstavbu, prívesok a zároveň samostatný projekt Riddickovej ríše v jednom.

Volá sa Fanboys and their toys (čiže fanúšikovia a ich hračky) s podtitulom Zberateľstvo pre popkultúrne pozitívnych geekov a fantastov a adresa je fanboys-toys.blogspot.com

Nájdete tam predovšetkým fotečky a k nim krátke texty venované fanúšikovským pokladom všetkého druhu - figúrkam, tričkám, soškám, modelom a tak ďalej.
Nebude sa to skladať len z mojich vlastných vecičiek, ale aj z tipov na to, čo sa dá u nás kúpiť, zohnať a hlavne - prostredníctvom mailu by som rada zbierala a uverejňovala aj vaše obrázky obľúbených sci-fi, fantasy a popkultúrnych fetišov :-)

Dôvod, prečo som si túto kratochvíľu vymyslela, popisujem v úvodnom texte.

8 komentárov:

  1. aaaaa sprosta otazka, su popkulturny fetis aj knihy a mece? :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj knihy sú určite fetiš, aspoň pre mňa, ale či popkultúrny... skôr iba kultúrny :-) každopádne, pre knihy nerátam s priestorom, lebo by zabrali všetok - ale keby si mal nejakú raritu, ktorú skutočne považuješ za svoj popkultúrny fetiš, pošli...
    a meče? no samozrejme! rsp. to by som zaradila do kategórie fantasy hračky - mohol by si poslať fotečky a komentár, táto plánovaná rubrika je zatiaľ prázdna :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. anorwen - aj kostýmy, určite. ale ty máš na ne samostatnú a veľmi peknú stránku :-) ak však chceš predviesť nejaký špeciálny, samozrejme pošli... ten najväčší fetiš! :-D (napr. nejakú repliku???)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dakujem :). repliku nemam, to by som musela mat iny rozpocet....... (nie ako matka na rodicovskej "dovolenke")
    ale mam jedny este nenafotene fakt pekne. tak ked sa k nim dostanem, poslem potom. alebo mozno ten hraniciarsky na koni by splnal kriteria na fetis?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no jednoznačne! a niečo ako repliku máš - variáciu na Arwenine šaty... ďalej tie inšpirované Roklinkou, tie modré sú ako elfské a tie bordové mi namiesto Arweniných smútočných skôr asociujú Eowyn :-)
    a vôbec, všetky sú nádherné. len ako vravím, to je ako s knihami - máš ich toľko nádherných, že tvoja stránka je na to akurát - ja musím mať všehochuť a od každého niečo :-)
    budem veľmi rada, keď ich zopár vyberieš a pošleš aj s nejakým pekným príhovorom.
    a čo tie šperky? aj tie by boli super - napr. dať tip, kde sa dajú zohnať :-)
    napíš mailík (adresa je na Fanboys), lepšie sa tam rozpíšeme.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmmm, to znie interesantne...a hovoris, ze aj mece, dyky a ina bodno-secna haved? Hmmm.

    Akcne figurky tiez? Hmmmmm.

    A aby som neostal nic dlzny svojej hernej uchylke...co takto zberatelske edicie? (pretoze obycajne ma kazdy plnu...miestnost. aj ked nie kazdy ich skladuje naveky, ako niektori :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hej, skoro hocičo :-) ukážeš nám svoje poklady?

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).