Google+ Riddick's Realm: Teória relativity šťastia

08 decembra 2009

Teória relativity šťastia

Poznáte to, čím sme rozmaznanejší, tým viac úžasných okolností potrebujeme k tomu, aby sme na otázku "si sťastný?" úprimne odpovedali "áno".
Vo všeobecnosti sa v spoločnosti za šťastie už nepovažuje tá príjemná chvíľa, keď sa nám (samozrejme iracionálne;-) zdá, že všetko na svete je v poriadku... Namiesto toho považujeme za štastných väčšinou tých druhých, ktorí zdanlivo majú to, čo my nie.
Lebo všetci by sme chceli mať všetko dobré naraz - zdravie, ideálnu (alebo žiadnu) prácu, štyri autá, veľký dom, ešte väčšiu lásku, hafo peňazí, dovolenky, handričky, parfémiky, romantiku, luxus a pohodu.

Ale niekedy... len niekedy, keď sa stretnú špecifické podmienky a vytvoria náročnú situáciu... vtedy nastane tá vzácna chvíľa,.. kedy si uvedomíme, že všetko toto je absolútne nedôležité a jediné šťastie, na ktorom v tomto momente záleží,..

...je čistá záchodová doska a zásoba toaletného papiera :-)


Ilustračné foto © SXC

7 komentárov:

  1. Lool :)) tak toto bolo super :D

    Ja len podotknem - ked priroda zavola, clovek je vdacny aj za obycajne servitky (v nutnom pripade aj obycajne listy, ktore neprhlia) :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no jo, na detailoch už veľmi nezáleží ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nuz, mne v takych chvilach staci ku stastiu, ked mam teplaky na gumicku a nemusim sa zdrziavat rozvazovanim maslicky na snurke :D (pretoze ta sa podla zakona schvalnosti zauzli v tej naj(ne)vhodnejsej chvili)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. v takom prípade treba gate ťahať! uzlík sa potom porieši pri sedení ;-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jasne, ze treba tahat. lenze ked mas gate, co drzia na snurke, je ta snurka zaviazana tak, aby nespadli. co znamena, ze ich zaviazane asi tazko stiahnes..... teda mne sa to podarilo asi raz.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veď ja ti rozumiem "loud and clear" :-) poznám to. ale treba zaväzovať trošku voľnejšie, aby si v prípade nutnosti pretiahla cez boky. hoci násilím. volanie prírody je prioritné ;-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To s tým uzlom poznám veľmi dobre - priateľovi sa to stane v 9-tich prípadoch z 10-tich :))))

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).