Google+ Riddick's Realm: Veselé bannery - Pán prsteňov

04 februára 2011

Veselé bannery - Pán prsteňov

Tak poďme na to. Minulý týždeň sme si dali veselé bannery s témou Harryho Pottera, a trochu úvodných rečí o tom, prečo, načo a ako obrázky vznikli a prečo sú niekedy rozmazané.
Dnes prichádza Pán prsteňov na veselú nôtu. Enjoy!

No povedzte, kto by odolal takýmto fotečkám z filmov, keď priamo vyzývajú k otextovaniu? ;-)


Niekedy stačí zmeniť uhol pohľadu...


Pohrať sa so slovami v dojímavej scéne...


Pridať trochu súčasnej rétoriky...


Alebo spojiť dva popkultúrne fenomény :-)


A keď už sa blíži ten reanimovaný SlavCon 2011, pridám aj banner vyrobený pri príležitosti staršieho ročníka. Prozreteľne som naň neumiestnila letopočet ;-)



Nabudúce si môžme dať Hviezdne vojny. Mám tam peknú zbierku peciek :-)

Súvisiace:

7 komentárov:

  1. Whohoo, tie sú skvelé :DDD jeden lepší ako druhý :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

      Odstrániť
  2. no ale prvy je jednoznacne na shakespeara .... to be or not to be :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa paci ten posledny :) (preco asi...)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. geronimo: prípadne "to see or not to see" :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).