Google+ Riddick's Realm: Aprílové psy

29 apríla 2011

Aprílové psy

Už dlho som nespomínala na blogu našu domácu ZOO. Dnes začína na Slovensku dvojtýždňové hokejové šialenstvo, unikátne tým, že majstrovstvá sveta sa konajú práve tu.
Že ako to súvisí? Nuž, takto...


Esja vie veľmi vášnivo reagovať na špecifické slová. Jedným z nich je gól :-)


Tu zase vidieť, ako sa aj Baltar nakazí všeobecným vzrušením, no márne doráža na Esju...


V poslednom videu uvidíte, ako vie náš Baltarko úžasne poslúchať... hlavne, keď vôbec nepočúva :-) Čo sa dá robiť, máme na jeho výchovu menej času než pri jeho staršej sestre, a občas mám dokonca dojem, že Baltar je aj o niečo menej chápavý ;-)


Súvisiace:

4 komentáre:

  1. Esja šteká podobne vysokým tónom ako náš Morzsi. Je dosť výrečná, to sa musí nechať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baltar na vysokej nohe :) bohovskí sú obaja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ukecana je ako typicka zenska, ale stekanim len vyjadruje svoju nespokojnost s tym, ze dame takmer vzdy menej golov nez nas super. Cize ona nereaguje na slovo gol, ale na zalostny stav nasej reprezentacie a od reality uplne odtrhnute tapkanie sa po pleciach ze sme majstri a favorizovanie nasho timu, ktory uz roky toho moc nehra :D. Vzhladom na to, ze sme na majstrovstvach dopadli jak sedlaci u Chlumce by sme mohli tvrdit aj to, ze Esja ma lahke jasnozrive schopnosti a vidi do blizkej buducnosti :D.

    Fuj to je elaborat a este to znie aj tak seriozne, toto ranne vstavanie a Johny Cash mi nerobia dobre :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ranné vstávanie nerobí dobre ani mne :-/

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).