Google+ Riddick's Realm: Malý zlý pes ohrozuje plynárov

13 mája 2009

Malý zlý pes ohrozuje plynárov

Víkend som strávila u rodičov. V sobotu doobeda sa odohrala božská historka, pri ktorej môžem ľutovať jedinú vec - že som to nevidela na vlastné oči.

Pred obedom som si odbehla do mesta. Po návrate mi mama vraví:
"Neuveríš, čo sa stalo."
Nadvihla som zvedavo obočie a ešte netušila, že sa fakt kvalitne pobavím.

Prišiel k nám chlapík odpisovať plyn. Moja krpatá Esja samozrejme šteká, keď niekto zazvoní. Napriek inštinktom strážneho psa je však (bohužiaľ) úplne neškodná. Stačí sa jej milo prihovoriť a chvostom sklimatizuje priestor menšej komory. Známejšej obeti oblíže prsty a vylezie do krku...

Mamina otvorila dvere, kde stál chlap ako hora, tak metrák na dva metre. Vypleští okále a ukazuje na štekajúcu miniatúru:
"Pani, zatvorte toho psa, lebo ma uhryzne."
Ona mu na to: "Ale prosím vás, veď je to malý psík, nič vám nespraví."
"Nie, nie. Ratlíci sú agresívni a nebezpeční!" trval na svojom.
Hát, inak by asi nebol odpísaný plyn, tak čo sa dá robiť. Musela štvorkilového "zúrivého ratlíka" odniesť do izby a zatvoriť dvere.
Statočný plynár medzitým nacúval cez chodbu až ku dverám susedov Kačkovcov...

Viac mi nebolo treba.
Pri tejto predstave sa moja bujná fantázia rozbehla naplno a vyjavila scénu ako z béčkovej holyvúdskej komédie... Presne tí susedia sú totiž majiteľmi starej hnusnej feny jazvečíka, ktorá od veku alebo od kosti nemá nikdy dobrú náladu. Keď zmerčí moju princeznú z dvadsiatich metrov, vyštartuje po nej s výrazom aj sprievodnými zvukmi psa baskervilského.
Ja ju za to nenávidím tak vášnivo ako Sherlock Holmes miluje svoje husle.

Škodoradostne som si premietala, ako obrovský plynár zo strachu pred divým mini-psiskom spätkuje po chodbe medzi bytmi, na čo sa otvoria Kačkoviec dvere,..
stará potvora zaostrí,..
vycerí zuby...
a s patričnou zvukovou kulisou sa mu zatne do členka!
Muhahaahaaaa!!!
To by bola paráda, jaký by bol ujo prekvapený!


A že prečo je predstavivosť taká dôležitá :-)

Pripájam ilustračné fotografie trhača, aby bolo jasné, aký je nebezpečný:
(klik na fulsajz)



"Počkaj, ako ťa dokúšem... hneď ako vstanem."


"Takto! Na, tumáš, drzá provokatérka..."

7 komentárov:

  1. ja mam opacny zazitok - mali sme hladkosrsteho jazvecika, ktory bol na sidlisku znamy ako cierna smrt.
    na chate k nam prisiel na navstevu ocinov kamarat. z nasich upozorneni, ze vrco je naozaj zly, sa len smial. ked sa vrco trhal na voditku s bojovym stekotom, chlapik na nas veselo zakrical, ze ho mame pustit, ved to je len maly psik a on sa ho neboji. usmev mu zamrzol, ked sa vrco vyrutil z brany. od utociaceho dobermana ho odlisovala len dlzka labiek. nastastie ho uspokojilo poriadne zahryznutie do navstevnikovych maskacov.
    odvtedy navstevy vzdy poslusne cakali prd branou, kym sme nasho satana zavreli.

    p.s.: ja viem, bol zle vycviceny.......ale bol aj od prirody strasny mizantrop

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no vidíš a presne niečo podobné je susedových suka Linda. no proste hnusná suka. najviac ma serie, že som z jej niekoľkých útokov na moju Esju taká nervózna, že vždy keď sme doma a idem venčiť, vykukujem na chodbu, aby som ju nestretla. normálne mi to obmedzuje osobnú slobodu. o kontrolovaní vonku ani nevravím - samozrejme, že ju púšťajú bez vodítka a či útočí na cudzieho psa, je im totálne šum-a-fuk.

    ja nevravím, že mať vychovaného maznáka, ako mám ja, je tiež ideál, ale hentú malú zúrivú kurvu by som vyplieskala po prdeli, až by bola modrá.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ej bistu ake silne slova :))
    ono je to cele inak, ujo plynar odhalil to co esja pred tebou dobre taji - ona je totiz tajny agent s licenciou zabijat, to len pred vami seka formu :)
    a este by som mal otazocku, co je to hat s dlhym a? kujeeeeeeeeeeeeeeem :)))
    g72

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nazdar, g
    "hát" je z maďarčiny a je to niečo ako "no", "holt"... neviem ako to inak definovať, používame ho ako slovné vyjadrenie pokrčenia pliec? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj bistu slotu na teba :)) .... ale nyje, dik za vysvetlenie, slovne vyjadrenie pokrcenia pliec sa mi paci, to je nadherna definicia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sa ti to smeje. Ale si predstav, koľko psov už toho plynára muselo pohrýzť. Jasné, že má z nich fóbiu. A fóbia je iracionálna. Veď si zober napríklad také úplne neškodné pavúčiky...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hyena, neser hada bosou nohou!
    ;-D

    (netuším, prečo som sa pri tomto komente pozastavila až teraz)

    OK, pripúšťam, fóbie sú rôzne a iracionálne. Ale čisto z hľadiska väčšiny, určite je viac ľudí, ktorí sa boja pavúkov ako tých, čo sa boja malých psíkov.
    Navyše, s takou fóbiou si chlapec vybral dosť nevhodné živobytie. Ja s mojou arachnofóbiou sa tiež nehrabem robiť napr. inštalatéra...

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).