Google+ Riddick's Realm: Nová Fantázia

17 júna 2009

Nová Fantázia

konkrétne č. 2/2009, je už na svete.
Jééééj!
A viete, čo je na tom najúžasnejšie? Že v nej mám článok!!!

No fakt, nekecám!
Na stranách 14-15. Je to o novej sérii Červeného trpaslíka, a aby ste nemuseli čakať, kým sa nová Fantázia dostane k vám do schránky alebo stánku, môžete si ho prečítať hneď. Ako súčasť teaserov bol celý zverejnený v rámci propagácie a tu si kliknite, aby sa vám otvorilo PDF. Upozorňujem, že autogramy udeľujem len na papierovú verziu Fantázie, takže pre získanie takejto vzácnosti si ju musíte kúpiť ;-)

To by však nemal byť problém, vzhľadom na ostatnú ponuku, do ktorej patria aj súťaže o super ceny (medzi nimi 3 otvárače v tvare Enterprise!), kopec dobrých článkov o seriáloch, filmoch, hrách, komiksoch, knihách aj figúrkach a gadgetoch... Plus poviedky, recenzie, rozhovor a čo ja viem, čo ešte.
Spomedzi sfelebrít stretnete na stránkach fantázie Ďura Červenáka (už tradične?;-), Líviu Hlavačkovú, Mischa Jedináka, Štěpána Kopřivu, Imra Rešetu, Markusa Heitza, Kevina Smitha, ale napr. aj Predátora, Koralinu, Wolverina, Batmana, Krotiteľov duchov, Davea Listera... a samozrejme Riddiiick :-)))

Ja som si spomedzi ukážok už prečítala časť článku o Krotiteľoch duchov a neviem sa dočkať pokračovania v papierovej podobe. Patrím "skoro presne" ku generácii, ktorú popisuje autor a Ghost Busters sú pre mňa kult :-) Nakukla som aj do knižných recenzií, na ktoré som vždy zvedavá. Tentoraz ma prekvapila príjemne triezva odozva Barbory Röthovej na Zatmenie Stephanie Meyerovej.

Mimochodom, medzi súťažami tróni "Veľká predplatiteľská", o ktorej sa už nejaký čas pošuškáva, že bude stáť za to ;-) A ja už zvažujem nákup väčšej poštovej schránky...



Súvisiace:
Fantázia 2/2009 - dôkaz
Fantázia 1/2010

7 komentárov:

  1. ou, ou. nadhera, konecne :)
    zajtra si v ba zbehnem do brlohu, o autogram poziadam pri najblizsom SAFA veceri :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nooooo tak kedze tam mas ten clanok tak si ju vynimocne kupim ak sa mi ju podari zohnat. pri mojom stasti v sutaziach nevyhram a autogramu sa nedockam, ale co uz.... ale ak su tam zase recenzie od ferka ci ako sa to vola tak si ma nezelaj :))))

    btw. aj tato foto je dobra :D

    g72

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ps: ale obalka je na moj vkus a oproti tej batmanovskej fuckt hnusna...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ad obalka - HAHAHA :-D smejem sa hlasno :-D ja som ju pochválila, lebo síce neholdujem Narutovi, ale vďaka farbe sa aspoň a pultoch nestratí a bude výrazná.
    a nemusíš zháňať kvôli môjmu článku (pokiaľ viem, si v zahraničí?) veď je tam linka, kde si ho môžeš celý prečítať...
    ale keď chceš autogram, kúp :-) a potom sa musíš nejako odtajniť a zreálniť, ak ho chceš naozaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no to mas pravdu, bude kricat do celeho obchodu: TU SOM, TU SOM, SOM HNUSNA ALE VYRAZNA :))) ... a nie je to narutom ale tou farebnou kombinaciou :))))
    no na webe to sice je, ale nemozem kazdemu na pockanie ukazovat ze aha, tuto tejto chodim drzkovat na blogy a vsetko tam kritizujem :))) .... neviem, proste ked niekto koho trosku poznam nieco zverejni tak to mam rad doma na papiery :)))
    odtajnit sa neni problem, ale to to nijako neulahcuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak dojdi na ďalší Istrocon :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nooooo zatial tam nemam nic extra naplanovane tak by som na jeden den mohol hodit ockom ako to tam vysiera .... napisem do kalendara a ked to bude aktualne tak uvidime :)))

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).