Google+ Riddick's Realm: Ščasné a veseué, šak víte...

21 decembra 2009

Ščasné a veseué, šak víte...

Pre všetkých čitateľov blogu, ktorým to náhodou neprišlo e-mailom:


+ PF 2010 (lebo na vymyslenie a vytvorenie originálnej PFky si vždy spomeniem až vtedy, keď mi takú pošlú všetci ostatní - a to už je obvykle neskoro - takže asi nebude ani tento rok ;-)


UPDATE!!!
nakoniec som sa dokopala aj k tej PFke :-)

PF P.S.: Live long and prosper! :-D


Súvisiace:

33 komentárov:

  1. Tak poďte dievčatá (a chlapci) a urobme si takú malú vianočnú diskusiu. Také virtuálne posedenie v papučiach pred kozubom. Aj tak ten kozub väčšina z nás nemá...
    (ak sem nikto neprispeje, budem musieť vymazať komentár, aby som v hanbe nezostala! to mi hádam nespravíte!!!)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A ako inšpiráciu na pravé vianočné rozcitlivenie ponúkam sladké pohľadnice Jacquie Lawsonovej :-)
    http://www.jacquielawson.com/cards_christmas.asp

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie pohľadnice sú krásne :)

    Ja sa teda pridávam. Obúvam si pomyselné papuče (samozrejme červeno-biele a chlpaté) a usádzam sa vedľa Anet do kresla...

    Napriek tej zime, čo je vonku som rada, že konečne snežilo (na oteplenie sa vôbec neteším), lebo to tu začína vyzerať ako zima a pripomínať Vianoce :)

    A taktiež sa pomaly, ale isto, začínam tešiť, ako prídem 24-ho domov, vyzdobím stromček, pohádam sa s mamou kvôli nášmu odlišnému vkusu, nakoniec prídem na kompromis, urobím smotanovú tortu a popritom všetkom budem žrať mandarinky, banány a iné lahody a pozerať vždy tie večné, opakujúce sa (našťastie!!) filmy, ktoré tak zbožňujem :)

    A zároveň budem rozmýšľať nad tým, ako zariadiť, aby boli Vianoce skutočne sviatkami mieru a šťastia :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si sadam oproti v ponozkach a tesim sa na oteplenie, aby som mohla zobrat von nase modelky /ako ich nazval Miso/. Vcera boli take polohy, ze sa ho niekto spytal, ci je ta so stitkom plysova :D mi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jééj, to je ono, takéto predstavy. Ja sa pridávam teplou dekou (teraz by sa mi zišla, je mi zima na nohy, ako vždy:-).
    Sneženiu sa teším aj ja, aj keď bolo lepšie, keď som nemusela byť v robote. Esja sa na dvore zabára skoro po brucho - a to má dlhé nohy - nechce sa venčiť a po dvoch minútach chodí ako chromá, lebo ju oziabajú labky, hehe.
    Domov sa veľmi teším, napriek tomu, že už roky mám vlastnú "domácnosť", nevydržím bez Vianoc u rodičov a sestry... A teším sa na mäsko a majonézový šalát, koláčiky - a možno bude aj smotanová torta (haló, mami!).
    Pokiaľ ide o filmy, dúfam, že niekde zachytím Samého doma - môj najobľúbenejší vianočný film :-) Minulý rok mi tuším ušiel a chýbal.

    No a na záver - o svetový mier nech sa starajú missky, ja som realista a viem, že také nigdá nebolo ani nebude...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento rok bude ryba z Norska... veelka..dufam, ze vyborna. A salat samozrejme /pre segru bez cibule/, hadam aj medove rezy /sladke ako das/...a teplo, teplo..dufam, ze sa mi podari odvetrat tu vlhkost...mi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nemusíš robiť pre mňa bez cibule :-) Ono keď je čerstvý, tak zjem aj cibuľový... ale na druhý deň už je celý prestúpený tou zatuchnutou pachuťou. Sorry. A takto aspoň aj ostatní vidíte, že ja kade chodím, tade šalát vyžieram! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. aj tak bude bez cibule :D mi

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ad modelky - a kde sú nejaké nové fotky, há???

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jéj, vidím nový album (mala si pridať do toho predošlého:-), ale len 3 fotečky a navyše staré - ale vidieť, že rastú a majú už aj väčšie kožúšky
    http://picasaweb.google.com/Meave19/Steniatka#

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prekrásne šteniatka!!

    Anet, ono s tým mierom by stačilo, keby boli Vianoce pokojné a nie uponáhľané a šibnuté, keby sa ľudia nenervačili a hlavne, aby nikto nebol na Vianoce sám.

    Takže, milý Ježiško, ak si aj ty čítaš Anetin blog (ak nie, ani pánbožko ťa neochráni!!) tak si želám, aby si na Vianoce našiel spoločnosť všetkým ľuďom, a keď už nie inak, aspoň vo forme spoluväzňov, ďakujem.

    Toto želanie platí dokonca aj pre moju bývalú susedu.

    A teraz všetkých pozývam na dobrý horúci čaj, varené víno a vianočný punč :)

    Mňam majonézový šalát!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. poslala som ti najnovsiu fotku do mailu..treba zmencit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tá PF-ka nemá chyby :))

    Mám k dispozícií čaj, rum, med aj citrón - dle libosti, dámy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Takže ked už sú Vianoce je tu tá diskusia musí sa pripojiť aj Andrej. Prajem vám pekne prežité sviatky a veľa kníh pod stromček =D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tak ja si s dovolenim prisadnem aby ste nevyzerali ako stretnutie Aspektu :)). Obujem si take papuce ako nosi Homer Sipson ale tie moje vyzeraju ako pavuky (nak som stylovy :D) a zobral by som si to varene vinko alebo puncik od Jennky :)).

    Ja budem 24teho robit, do dvanastej, potom hop do auta a sest hodin za volantom, pridem domov, pohadam sa s mamou koli novemu tetovaniu, najem sa (poradie podla aktualnej situlacie) a vypadnem niekam von zapit ten pokoj a mier :))

    Tak teda stastne a vesele, nech vam jezis najezi to po com vam srdce pisti. A ako tu hovoria: Guten Rutsch ins neue Jahr 2010 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Radosť aj nehu,
    šťastie i lásku.
    Všetko Ti prinesie
    Vianočný sen.
    To prianie odo mňa
    na vločkách snehu nájdeš.
    Zachyť ich do dlaní
    v ten Štedrý deň.

    Milí moji. Aj keď, okrem Riddick, väčšinu z Vás (asi) osobne nepoznám, prajem Vám všetkým príjemné pohodové prežitie Vianočných sviatkov, bohatú nádielku, do nového roku veľa šťastia, úspechov, krásnych chvíľ, ale najmä lásky a zdravia. Nech sa Vám splnia všetky želania a predsavzatia a nech nikdy nemáte dôvod hľadieť na svet inak než s úsmevom.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja sa pridavam do kruzku s papuckami v tvare myvalov (mali v deichmanne, boli strasne zlate, ale financne priority su inde, takze aspon takto virtualne si ich obujem) a prosila by som si caj s rumom.
    inak medovniky napecene, este planujem vianocku, ale to az na stedry den. u nas sa nikdy nerobila ryba ani salat, co mi vyhovuje, pretoze ryby okrem tuniaka nie som schopna jest. takze mame taku speci ruzovu kapustnicu (narychlo kvasenu, naklada sa na juditu), v nej je uz aj klobasa a udene masko, jedava sa so zemiakmi varenymi v supke. no a je taka skvela, ze sa jej vzdy tak obzerieme, ze nam uz nezostane miesto ani na vianocne pecivo. a potom hura na daresssky. dnes sme kupili stromcek (zivy maly smrek) a zdobit ho budeme v stredu vecer, nech ma jelenka na stedry den rano prekvapko.

    tak (ako raz napisal jeden livinghistory velkomoravan) aj vam vsetkym bohateho jeziska, perunka alebo odinka, pripadne ineho bozika podla vlastneho vyberu.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Všecko bude, vrátane cukru :)

    Tak ja si teda so všetkými pomyselne štrngám vianočným punčom a žmurkám na geronimove papuče :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ĎAKUJEM(e) Jennka, Mili, Andrej, Geronimo, Aramon aj Anorwen!!! Všetko dobré aj vám :-)
    A príďte sa sem mrknúť aj medzi sviatkami. Na štedrý deň mám pre vás malý darček a prekvapenie v jednom (nápoveda - taký ako minulý rok ešte na smečku;-).

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Diky...mimochodom nevieš či bude nejaký vianočný con??? Zišiel by sa.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. blázniš? však na vianoce aj scifisti sedia doma a vyberajú kosti z medzierok medzi zubami! kto by v tomto čase organizoval con??? :-o
    na druhej strane - ak máš partiu podobne trafených ľudí, nikto ti nebráni spraviť súkromný mikro-con v tvojej obývačke. stačí na to voľný byt alebo klubovňa, tri kilá čipsov, päť litrov čuča a maratón LOTR :-D
    a con je hotový ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. my sme po dva roky pozerali na prvy sviatok vianocny vsetky tri rozsiene verzie LOTRa za sebou, len s cikpauzami a obedom. trvalo to vyse 12 hodin a boli to pre mna najlepsie stravene vianocne dni :D

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Bola by dobrá ,Vianočná nálada...ale tie kilá sú zaujímave...a máte už nakúpené darčeky??

    OdpovedaťOdstrániť
  24. jennka len ty na nic nezmurkaj, moje papuce su dost hanblive, este by mi zdrhli a co by sme potom robili s dvoma papukmi ktory by nam behali popred krb?

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ja proti pobehujúcim pavúkom nič nemám :) a oficiálne prehlasujem, že som včera KONEČNE dokúpila všetky darčeky a som šťastná a spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. To máš smolu že musíš kupovať darčeky...ja nemusím...mám špeciálny recept=D

    OdpovedaťOdstrániť
  27. A aký je to špeciálny recept? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Ja s bratmi máme kolobeh darčekov...jeden s bratov dá tatkovi darček ten ho hodí do skrine a nepoužíva...o rok ho ja alebo druhý brat vyberieme a dáme mu ho znova bez toho aby si to všimol...=D to je ten recept

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Mne sa viac páči tá s Kenobim, ale obe sú super. Pekné sviatky a šťastný nový rok aj Tebe ! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).