Google+ Riddick's Realm: Oznam o novej rubrike

20 júla 2010

Oznam o novej rubrike

Máme uhorkovú sezónu, stíhajú ma tvorivé krízy, recenzie pribúdajú pomaly, tak som sa rozhodla, že vytvorím na Riddick's Realm novú rubriku - to najlepšie z archívu.
Budem v nej uverejňovať články, ktoré vznikli pre môj bývalý SMEblog (kde som pôsobila bezmála 3 roky) a teraz sa tam len tak povaľujú. Keďže väčšina nových čitateľov už chodí sem, budem rada, ak si ich všimnú a prečítajú. Verím, že mnohé z nich si to zaslúžia :-)

3 komentáre:

  1. Ako bude taká rubrika fungovať?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ko nasledujúca recenzia Načapujme si temného :-) Skopčím starý článok, ešte ho skontrolujem, možno pridám nejaké apdejty. Som pozitívne prekvapená, že sa dá do Blogspotu článok veľmi komfortne skopírovať aj s obrázkami - myslela som pôvodne, že sa budem s nimi znova trápiť a možno ich aj vynechám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je skvelé, prechádzala som si nejaké tvoje staré články a sú super, ale poznáš môj postoj k SME blogom, necítim sa tam dobre a naopak tu je to oveľa lepšie a dobre sa mi číta.

    Zaujali ma najmä pojednania o čiernej smrti, niečo úžasné!

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).