Google+ Riddick's Realm: Nerušte ma, keď čítam knihu!

24 januára 2011

Nerušte ma, keď čítam knihu!

O túto pesničku sa s vami jednoducho musím podeliť :-)


Pre tých, ktorí rozumejú po anglicky, nepotrebuje text pesničky žiadny komentár. Tí ostatní zmysel pochopia pomocou videoklipu. Dodám iba toľko, že túto hymnu musí poznať, milovať a ctiť každý správny knihofil :-D
Enjoy!


JULIAN SMITH - I'm Reading a Book



Tu máte aj slovíčka, keby ste si chceli spolu s Julianom zaspievať:


At home, sitting in my favorite nook
My girl's trying to get me eat some dinner she cooked
I'm reading a book, girl
I'm reading a book
Don't you ever interrupt me while I'm reading a book

On the shoulder
I got pulled over
Pigs tryin' get me, roll my window lower
I'm reading a book, pig
I'm reading a book
Don't you ever interrupt me while I'm reading a book

Why are all these people always interrupting me?
What I gotta do to try to make them see?

REFRÉN:
(Don't you ever interrupt me while I'm reading a book)
I'm reading a book, I'm reading a book
Don't you ever interrupt me while I'm reading a book
(Don't you ever interrupt me while I'm reading a book)
I'm reading a book, I'm reading a book
Don't you don't you ever ever interrupt me while I'm reading a book

I'm at the library, where they call me a crook
I never even pay for my library books
I take them from the shelf
and if anyone looks I say
I'm reading a book, man
I'm reading a book

At a stupid birthday party for some stupid kid
take a book from a present
They were supposed to be his
Now I'm about to find out what happens to Captain Hook
Cause I'm reading your book, kid
I'm reading your book
Why are all these people always interrupting me?
What i gotta do to try to make them see?

REFRÉN

If you ever interrupt me
you can bet your gonna see
the nasty me, the nasty me, the nasty me

REFRÉN


Súvisiace:

9 komentárov:

  1. Tak premyšlam a divam sa...tohto by som tusim nerusila ani keby necital. Nemam zvuk - mozno ma lubozvucny hlas, ale inak vyzera dost - vyhrazne?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

      Odstrániť
  2. hm, prerusovanie pri citani knihy je neprijemne. lenze akurat ta prva sloha mi dost nesadla. totiz (aj ked sa to tyka hlavne telky a inernetu) coraz viac zijeme zivoty inych (kniznych, filmovych hrdinov) a zabudame na tie vlastne. takze akurat poslat priatelku/priatela do prec, lebo prave zijem nejaky iny zivot, je v konecnom dosledku doooost smutne, nie? a potom sa mi ten moj zivot bude oproti tym citanym/pozeranym zdat taaaaakyyyy nudnyyyyy a bezvyyyyyznamnyyyy, ze z toho budem mat depku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anorwen - samozrejme máš pravdu (druhá vec je nepliesť si realitu s fikciou a to si už musíme zariadiť každý sám;-), ale pointa je v tom, že toto je len sráándáááá ;-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mili - no ale to je na tom to najlepšie. Keby to spieval vysušený nerd v okuliaroch, pôsobilo by to síce vierohodnejšie, ale zrušilo by to celý ten vtip. Ten videoklip je aj preto taký dobrý, že Julian Smith má črty ako pouličný bitkár krížený so smetiarom :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hmm, bookreadus interruptus :))

    @Anorwen: ciastocne mas pravdu, mali by sme sa viac venovat realite a nie fiktivnym hrdinom a zivotom a urcite som za to aby sme realneho partnera v niektorych situlacia uprednostili pred fiktivnym pribehom. na druhu stranu realny partner, ktory chce s nami zit urcite vie co sme za zivocichy a mal by vediet, ze nema rusit ked sa venujeme rozsirovaniu slovnej zasoby a ak vyrusi tak musi pocitat s nasledkami. samozrejme sa toto vsetko vztahuje na vyrovnany vztah, dohodu a porozumenie s partnerom atd... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Výborné video a vskutku presné. I keď pri čítaní knihy mi rušenie nevadí.. pokiaľ sa neustále neopakuje. No ak píšem nejaký článok a začnú ma vyrušovať.. chcem vraždiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).