Google+ Riddick's Realm: Vzhůru na zikkurat, šupity-šup!

03 marca 2010

Vzhůru na zikkurat, šupity-šup!

Povedal Arnold J. Rimmer... a nikdy to nedotiahol vyššie ako na technika tretej triedy. Navyše mŕtveho.
Nebudem sa porovnávať s Arniem, lebo on je absolútne... neporovnávateľný,.. ale pochválim sa druhým rozhovorom, ktorý som v živote poskytla.


Ten prvý sa týkal Dialógov o fantastike, uverejnila ho Fantázia online a zrealizoval Ivan Pullman.

Tentoraz ma oslovil Martin "Roger" Králik pre elektronický magazín Istrozin.

Ako to dopadlo si prečítajte na stranách 34-37. Odpovedala som na otázky o blogovaní, našom sci-fi klube a poviedkových súťažiach.

Dvojčíslo Istrozinu 26-27 si môžete voľne stiahnuť vo formáte PDF.


UPDATE: po nejakom čase som rozhovor preniesla aj sem na blog, nemusíte ťahať PDF :-)

FYI: Istrozin je fanzin v čistej a vyšperkovanej podobe. Už nie je klubový, aby mu rozumel iba úzky okruh ľudí, no udržiava si stabilnú úroveň "malosti", aby zostal takým plyšáčikom medzi veľkými popkultúrnymi časopismi, ktoré musia uspokojovať širšiu komunitu. Istrozin je v malom formáte tým, čím časopis Fantázia kedysi dávno bol a už dávno byť nemôže, ak chce prežiť.
No Istrozin na skromných tridsiatich stranách na číslo stále ešte zvláda robiť hŕstka stabilných nadšencov a hosťujúcich prispievateľov. Tu jeden pridá článoček, druhý rubričku, tam sa urobí rozhovor, ukážu sa talentovaní ilustrátori a zvyšok vyplnia poviedky šikovných začínajúcich autorov.
Ak máte radi fantastiku, naozaj si tento príjemný fanzin treba pozrieť. Nemusíte čítať všetky poviedky. Začnite kratšími, pozrite si ilustrácie, prečítajte čo je nové vo svete SF, zistite aké postavy a knihy má rád J. W. Procházka. Ale predovšetkým... prečítajte si môj rozhovor! :-)

Súvisiace:

5 komentárov:

  1. Ehm. Idem sa mrknúť na ten rozhovor. A...

    *sústreď sa*

    ...samozrejme, gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten rozhovor som zhltla! Bol super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. posielam také malé afektované "ď!"
    ;-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. lol :) ja posielam malé žmurkajúce "NZ" ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pridavam sa, tiez sa mi rozhovor velmi pacil :) [bea]

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).