Google+ Riddick's Realm: Jozef Karika: Nepriateľ štátu - trailer

10 novembra 2011

Jozef Karika: Nepriateľ štátu - trailer


Vlastnoručne vyrobený videotrailer na voľné pokračovanie kníh V tieni mafie.



Ako všetci pravidelní čitatelia tohto blogu vedia, som vernou fanúšičkou Jozefa Kariku a predovšetkým jeho tvorby.
Páčili sa mi jeho poviedky, ešte keď sa beletristicky zviditeľnoval iba v Cene Fantázie a páčili sa mi aj jeho romány V tieni mafie a V tieni mafie 2 - Čas dravcov, ktorými sa vyšvihol na výslnie domácej tvorby a stali sa z nich bestsellery.
Pri tretej knihe sa mi akosi minula šťava, a tak som nevytvorila recenziu, zato som pozbierala svoje predstavy a pretavila ich do jednoduchého knižného traileru (mimochodom, svoj prvý knižný trailer som vyrobila pre prvú knihu V tieni mafie).

Pôvodné vízie boli síce úplne iné - v hlave bombastické video plné výbuchov a Ouvertúry 1812 od Pjotra Iljiča Čajkovského... (inšpirovalo ma finále V ako Vendetta) - ale keď ste amatér s Windows Movie Makerom, ktorý po ôsmych slajdoch začne padať a na hudobný podmaz máte akurát zopár "free loops", ktoré ani nie sú poriadne "loops", lebo v nich počuť predely... tak sa potešíte aj takémuto výsledku :-)



Koncom októbra vyhlásil Jozef Karika na svojej stránke Veľkú súťaž o 10 výtlačkov Nepriateľa štátu.
V diskusii sa objavili rôzne tvorivé myšlienky, z ktorých si Jozef vybral svojich 8 "finalistov" a zvyšné dve knihy podaroval náhodne vyžrebovaným.
Dostala som sa do finále a pokúsila sa realizovať svoju časť kampane. Musím priznať, že nijaká sláva z toho nebola, lebo jedinou účastníčkou bola moja sestra, ktorá pomáhala šíriť trailer na Facebooku... ale Jozef bol zlatý a predsa knihu za odmenu podaroval aj podpísal :-)





Jozef Karika: Nepriateľ štátu (Ikar, 2011)



tento článok bol pôvodne o súťaži, ale po 6 mesiacoch bol prerobený,
aby prezentoval hlavne knižný trailer


Súvisiace:
Jozef Karika: V tieni mafie
Jozef Karika: V tieni mafie 2 - Čas dravcov
V tieni mafie - knižný trailer
Farby strachu - antológia slovenského hororu
Vyhlásenie Ceny Fantázie 2011 (v úvode krst Nepriateľa štátu)
Nový život bez chlapa - knižný trailer

8 komentárov:

  1. Nasadla som na spodnú vlnu, lebo k prvým dvom dielom s podpisom by sa tretie hodilo. Myslím, že Jozef patrí k najúspešnejším propagátom. I keď je jasné, že k tomu prispieva aj kvalita kníh. Lebo prvá sa dá obabrať, ale ostatné stavajú najmä na spokojných čitateľoch. Verím, že vyhrám a obohatím svoju zbierku karikovín :) Aj preto, že mám dva profily :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

      Odstrániť
  2. beriem na vedomie tvoje zapojenie do súťaže a budem sledovať postup i výsledky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sledujem postup a vysledky... citanost mojho clanku a malou reklamou na Jozove knihy celkom slusna...trailer - 190 kukov. Dufam, ze ma nikto netromfne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. najnovšie jeho kniha Čierny rok zas tromfla všetky ostatné

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je neuveriteľné !! Stále si predstavujem, ako mi Dr. Adeleke priniesol môjho manžela späť za 48 hodín. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu: aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp +27740386124... Nikto ma nikdy nemohol presvedčiť, že existuje skutočné kúzlo, ktoré naozaj funguje. Moje meno je Anita Mur Adela Matúš z Nitry, Slovensko. Keď som sa spojil s doktorom Adelekeom kvôli láskavému kúzlu pre mňa a môjho manžela, aby sa vrátili spolu, ktorí povedali, že so mnou nemá nič spoločné, ale dnes som rád, žemúťť mááá late. pretože som teraz spokojný s manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Dr. Adeleke tiež ponúknuť akékoľvek druhy pomoci, ako napríklad Zmierenie manželstva a vzťahov, Súdne prípady, Kúzla tehotenstva, Duchovná ochrana a ďalšie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).