Google+ Riddick's Realm: Ťažký údel Edwarda Cullena

19 júla 2012

Ťažký údel Edwarda Cullena

komiksový strip

Veru, už sú to dva roky, čo som mala podobnú inšpiráciu. Naposledy ma kopla múza pri veselom spracovaní filmových hitov, tak som k nim pridala chýbajúci Titanic. Odvtedy ani ťuk, okrem bubliniek pre PFku. Ale tento týždeň som mala šťastie.



Pri čítaní upírskej trilógie môjho obľúbeného Christophera Moorea, ktorá je plná humoru, sakrazmu, ale aj vášnivého upírskeho sexu, mi to odrazu napadlo... Keby to len čítal taký Edward Cullen! Toho by, prepáčte mi ten výraz, načisto jeblo :-)
Úbohý storočný panic, ktorý sa kvôli súloži musel najprv oženiť a predtým ešte cez dve storočia hľadať svoju vyvolenú. O čo všetko prišiel a čo už mohol dávno mať!
Naopak mladí hrdinovia Mooreových knižiek, rusovláska Jody a vidly-bój Tommy, si svoju "hot monkey love" užívajú plnými dúškami.

Ak som si všetky tie dátumy naštudovala správne, tento komiksový strip sa odohráva v čase, keď knižka You suck už bola vydaná, Edward chodil s Bellou, ale svadba bola ešte niekoľko rytierskych záchran vzdialená.

Dúfam, že sa vám moja vízia Edwardovho zúfalstva zapáči :-)
CTRL+klik otvorí pôvodnú veľkosť (bude potrebná, aby ste si prečítali pointu).



Súvisiace:
Upírska trilógia Christophera Moora
Stý film pre ľudí, ktorí sa ponáhľajú - Titanic
Sprosté ohováranie Súmraku
Život mi pije krev - komiks
Upíri, upírky a upírčatá
Christopher Moore: Špinavá práce
Christopher Moore: Nejhloupější anděl
Christopher Moore: Baránok - evanjelium podľa Biffa, Kristovho kamoša z detstva
Christopher Moore: Ostrov lásky
99 klasických filmů pro lidi v kalupu
90 klasických knih pro lidi v kalupu
Princ z Perzie varuje - grafika
Súmrak nad upírmi

6 komentárov:

  1. Anet, uz Ti zase chybaju vyhrazky smrtou od fanatickych trinastok s komentarmi, ze haters gonna hate? :D :D :D

    Zdielam.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi rada provokujem ;-) ale na 10 haterov sa vždy nájde aspoň jeden fanúšik. inak povedané, aj zlá reklama je reklama. bodaj by nejakí prišli, bude sranda ;-)

      Odstrániť
  2. Jana po polnoci20 júla, 2012 11:03

    Ten text v knižke je zle čitateľný. Rozlúštila som čiastočne len poslednú vetu a tipujem, že to sloveso na T je dôvodom pádu trblietavého ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako je to možné? keď si otvorím originálnu veľkosť vo vedľajšom okne a priblížim obrázok, čítam to úplne v pohode... a to mám 6 dioptrií... skús to ešte raz, prosím :-) aj keď na pointu si v podstate prišla :-)

      Odstrániť
  3. Toto je už trapnééé, tvoja chvíľa slávy pominula pri sprostom ohováraní Súmraku- čo bolo vtipné, ako fakt už nie je o čom ? Ty musíš Edwarda naozaj milovať keď mu stááále venuješ toľko pozornosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte ako! Je taký nežný a zároveň vášnivý, citlivý a silný, verný a inteligentný... ale keď sa vyzlečie do pol pása, trbliece sa viac ako moje náušnice od swarovského... to naserie ;-)

      Odstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).